Rapport från inköp Höst 2013.

Rapport från inköp Höst 2013.

Nu är vi hemma efter en hektisk helg med inköp inför hösten 2013. Tänkte bjuda på några smakprov.
Vi startade hos Sven på Stenströms. Ett av de lättaste inköpen. Stenströms bjöd som vanligt på en kanonfin kollektion.
Inga problem att hitta snygga skjortor här inte.
stenströms

Oscar Jacobson hade många fina tweedtyger i år och det kommer vi också att ta hem.
Lite svårare att välja här dock. Många fina tyger…
OJ

Ett av våra nya märken är Hansen & Jacob. Svensk design när den är som bäst. Framför allt serverar H & J fantastiska byxor. (första kollektion i butik nu) Men de har också en fantastisk linje med kavajer. Bara Italienska tyger och alla kavajer är sydda i Italien. Självklart tar vi hem ett smakprov.
hansen jacob

En annan nyhet hos oss är Snoot. Vi har haft hemma sedan i höstas och deras exlusiva funktionsjackor för mer urbant bruk har visat sig vara en succé. Vi kan meddela att höstens kollektion var helt fantastisk.
snoot

Hos Filippa K blev vi som vanligt serverad sofistikerad och högkvalitativ skandinavisk design. Vi har även jobbat med deras skor ett par säsonger nu. Vi tar ett steg till och tar förutom dressade kostymskor hem en snygg vinterkänga.
bild (21)

Stängt för kommentarer.