Allvar – Lite lyxigare underkläder från norr

Allvar – Lite lyxigare underkläder från norr

Vi är superstolta att erbjuda våra kunder det nya underklädesmärket Allvar (Läs storyn här)

Stefan Söderberg, grundare till Hope lanserade Allvar den 7:e mars på NK i Stockholm men nu är märket

påväg ut i landet.

Nu i butik. Pris: 299:-

allvar2

Från My Newsdesk:

– ”Vi har tagit fram fantastiska produkter och arbetat heltid med det här i ett års tid. Det känns kul att nu äntligen få avslöja vad vi arbetat med den här tiden”, säger Niklas Gilmark, en av grundarna till Allvar.

Allvar gör omsorgsfullt designade underkläder, i högsta kvalitet och i material sprungen ur den finaste råvaran från de ångermanländska skogarna. Varumärket fokuserar på produktens ursprung och en personlighet som präglas av mörker och allvar. Produkterna kommer till en början att säljas på NK i Stockholm och via den egna webbshoppen www.allvarunderwear.se för att sedan tas vidare ut i världen.

– ”Snart kommer vi även att sälja produkterna i ett utvalt antal andra butiker i Sverige, men också i övriga Europa och USA”, säger Niklas Gilmark

Niklas Gilmark, som har en bakgrund från Handelshögskolan och olika strategiska PR/varumärkesbyråer, ville starta något eget. Det var när han läste en artikel om hur viskosmaterial tillverkades av bambu som han fastnade för tanken att göra kläder av skog från Ångermanland. Med sig har han nu även Stefan Söderberg som är en av grundarna till det svenska modemärket HOPE. Niklas och Stefan drar nytta av varandras bakgrunder men delar också en gemensam kärlek för kvalitet, vackra produkter och inte minst; ursprunget i den svenska skogen.

Visionen för Allvar är att inom fem år vara den mest attraktiva utmanaren för den som söker underkläder av högsta kvalitet – med en spännande personlighet.

Allvar är ett inkubatorbolag inom Åkroken Business Incubator, där företagets affärsidé bedömts ha både stor tillväxtpotential och hög internationell skalbarhet. Företaget erhåller därmed stöd och rådgivning i syfte att skapa fler växande företag i Västernorrland.

Stängt för kommentarer.